andmajk,Generalne klementyna goli strasznie - pełen wypas i do tego czarnuch :wink:
[O2FL] funkcjonalność bth 3C8 035 730 D i Samsung Galaxy S5
Zwiń
X
-
[O2FL] funkcjonalność bth 3C8 035 730 D i Samsung Galaxy S5
mam pytanie- kto mający moduł 3C8 035 730 D może potwierdzić prawidłowe działanie i pełną funkcjonalność tego modułu z niezrootowanym Samsungiem galaxy S5przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
-
-
piotrek_gdy - inaczej - w trybie rSAP poprzez Bluetooth łączy sie auto z moim telefonem, wówczas inni pasażerowie mogą poprzez WiFi samochodu pożerać pakiet megabajtów z mojego abonamentu
Punktem dostępowym WiFi jest wówczas moduł bluetooth, mój telefon oczywiście się też do tej sieci połączy aczkolwiek nie pamiętam czy korzystałem z takiego trybu wykorzystania pasma danych... Przy najbliższej okazji sprawdzę (najpóźniej w poniedziałek). Zwykle WiFi wyłączam poza domem a z transmisji danych w samochodzie raczej nie korzystam.
P.S.
rozumiem skąd Twoje pytanie - w trybie rSAP sam telefon jest "bezużyteczny".
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KulfonPtrybie rSAP poprzez Bluetooth łączy sie auto z moim telefonem, wówczas inni pasażerowie mogą poprzez WiFi samochodu pożerać pakiet megabajtów z mojego abonamentu
chodzi o to czy podczas jazdy z właczonym trybem rSAP można korzystać na własnym telefonie z np poczty, FB czy Yanosika właśnie w trybie połaczenia wifi z modułem bth
teoretycznie tak to powinno zadziałać - ale czy działa ?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz